Frizerski salon Jani Mali

Frizerski salon Jani Mali

O nas

Jani Mali


Frizerstvo povezuje našo družino že drugo generacijo. Po končani frizerski šoli sem svojo kariero začel v maminem salonu pred 31 leti. Želja po lastnem salonu se je uresničila leta 1991, z odprtjem frizerstva Mali na Vodnikovi ulici, in vse od tedaj je strast po tem poklicu le rasla. Verjamem, da je izpopolnjena tehnika, poleg spremljanja trendov, osnova za širok spekter zadovoljnih strank. Želim, da pričeska funkcionira v realnem življenju prav tako dobro kot v mojem salonu. Ponosen sem na dologoletne stranke, s številnimi so se spletla tudi iskrena prijateljstva. Posebno priznanje mi dajejo tudi moji zaposleni, saj so mnogi med njimi z menoj in ob meni že več kot 15 let. 


Tina Pirc


Po končani šoli in po uspešnem pripravništvu leta 1997 sem nadaljevala z rednim delom v salonu Mali. Delo z ljudmi in ustvarjanje lasnih kreacij me navdušuje in hkrati osrečuje. Zelo rada obiščem največji frizerski dogodek v Londonu, ki mi daje dodatno motivacijo za nadaljnje delo. Vsaka stranka je nov in poseben izziv, ki se mu popolnoma predam. Veselim se novih dosežkov, poznanstev in novosti, ki jih lahko delim s svojimi strankami. 


Ela Kajtazovič


V času šolanja na frizerski šoli sem se udeleževala ter sodelovala pri pomembnih frizerskih dogodkih, ter si z odličnim uspehom dokazala, da sem na pravi poti. Svoj cilj sem dosegla, ko sem začela opravljati prakso pri frizerskem mojstru Janiju Maliju ter ostalo profesionalno in ambiciozno ekipo, s katero ponosno sodelujem že več kot 5 let. Svoje delo opravljam zelo natančno predvsem pa zelo veliko časa posvečam negi in zdravljenju lasišča ter las. Menim, da so predpogoj za urejen videz obraza, lepo oblikovane in po potrebi tudi pobarvane obrvi in trepalnice, kar z veseljem uredim v našem salonu. Ni lepšega občutka, ko s svojim delom lahko nekomu polepšam dan.

Helena Golub


Občudujem delo frizerja in sama opravljam to delo že vrsto let. Vesela sem, da sem del salona Mali, kjer lahko izrazim sebe in svojo strast do dela. Resnično uživam v svojem delu, najbolj pa me osreči izraz zadovoljne stranke, ki odide od mene samozavestnejša. Lasje so pomemben element vsesplošnega dobrega počutja posameznika, saj jih "nosimo" na ogled vsak dan in če jih prepustite v nego pravim rokam lahko z njimi drugim jemljete sapo. Verjemite, če se s svojimi lasmi oziroma frizuro počutite lepe, bo tudi vse ostalo lažje.


Dijana Begič


V otroštvu sem vedno sanjala kako bom nekega dne postala frizerka in sanje so se uresničile. Strankam ponujam veliko dobre volje in ustvarjalnosti. Poseben izziv so najmlajše stranke, ki mi dajejo še dodatno energijo in veselje. Sem ambiciozna, navdušujejo me novosti in spremembe, ki si jih stranka želi. Na koncu je vedno najpomembnejša končna "slika" in nasmeh na obrazu zadovoljne stranke.
Nadja Šubert


Navdušena sem nad vsem kar je spontano, igrivo in drugačno. Prevzemajo me majhni in veliki detajli, ki ustvarijo efekt in dodajo ''piko na i'' končnemu rezultatu željenega videza. Svojo ustvarjalno pot uspešno uveljavljam v salonu Mali že od leta 1999. Želja po novih izzivih pa me vabi v nov dan in komaj čakam, da se srečamo.

Renata Zajec


Ponosna sem, da sem del tima salona Mali z najdaljšim stažem. Zaposlena sem namreč od začetka moje kariere in sicer že dvajset let. Odlikujejo me natančnost, vestnost ter velika ljubezen do ustvarjanja pričesk, za katere verjamem bistveno vplivajo na celostno podobo ter samozavest vsakega posameznika. Redno se udeležujem dodatnih frizerskih izobraževanj, ki so nujna za sledenje in obvladovanje novih svetovnih trendov. Največjo potrditev mi daje zadovoljstvo strank ter seveda nosilca salona Janija Malija, ki je omogočil moj razvoj ter me izučil za eno boljših frizerk v regiji.Jani Sovdat


V frizerskem salonu Mali sem zaposlen od leta 2003. V vseh teh letih sem pridobil veliko znanja na področju striženja, tehnik barvanja, nege las in oblikovanja frizur. Ker pa se v frizerstvu modni trendi hitro spreminjajo si prizadevam biti v koraku s časom. Moja največja strast je striženje, saj lahko tu najbolj izrazim svojo kreativnost. Pri barvanju sem pristaš naravnih odtenkov barv in produktov za barvanje, ki čim manj poškodujejo lase ter lasišče. Želje mojih strank so na prvem mestu, vedno pa rad predstavim svoje ideje in tako s svojo kreativnostjo in natančnostjo skupaj dosežemo najboljši rezultat.

Ni komentarjev:

Objavite komentar